Nordisk Aluminat A/S

Nordisk Aluminat A/S har siden stiftelsen i 1991 udviklet og produceret aluminater af høj kvalitet til anvendelse i vandrensningsprocesser, betonindustrien og en lang række industrielle processer.

I 2005 idriftsatte Nordisk Aluminat A/S en moderne PAC (polyaluminumklorid) produktionslinje.

Vores produktportefølje er karakteriseret ved et højt indhold af aluminium, og derfor et attraktivt og effektivt alternativ til andre flokkuleringsmidler på markedet. Vores udviklingsafdeling arbejder konstant på at forbedre og optimere vores produkter, således at vi kan fastholde vores position som attraktiv leverandør blandt vores kunder over hele Europa.

Nordisk Aluminat A/S er certificeret i henhold til ISO 9001 og ISO 14001.

Just-in-time Leveringer

Forskellige kunder kræver forskellige løsninger. Hos Nordisk Aluminat A/S behandler vi alle kunder individuelt. Vi kender betydningen af en troværdig leverings- og værdikæde. Uanset om du har preference for leverancer i IBC eller tankbil, specialtilpassede produkter, der præcist matcher dine specifikationer, kort eller lang leveringsplanlægning – så er Nordisk Aluminat A/S din partner, der kan realisere dine krav til on-time leverancer til konkurrencedygtige priser.

Teknologi & Kapacitet

State-of-the-Art produktionsprocesser kombineret med skalérbar kapacitet, gør det muligt for Nordisk Aluminat A/S at tilbyde en vifte af produkter, der lever op til de flestes krav. Vores teknologi og produktionsmetoder sikrer en høj og ensartet produktkvalitet til gavn for vores kunder og miljøet.

ISO 9001 Certifikat
Nordisk Aluminat A/S er certificeret i henhold til ISO 9001.

Download ISO 9001 certifikat her

ISO 14001 Certifikat
Nordisk Aluminat A/S er certificeret i henhold til ISO 14001.

Download certifikat her